Skippa till huvudinnehållet

Långt ifrån vardagligt
Vardagsstilar för alla kroppstyper

Långt ifrån vardagligt Vardagsstilar för alla kroppstyper
Vardagsstilar för alla kroppstyper1 750

Var bara dig själv

Låt oss hylla alla för deras egen unika skönhet. Det är fantastiskt med självkänsla och att veta vad man gillar och vad som passar bra. På vilket sätt hjälper det att veta vilken kroppstyp man har? Det handlar om att välja sköna och mångsidiga plagg och om att matcha dem för att framhäva dina styrkor. Oavsett om du har en timglasfigur, en H-, V-, A- eller O-figur; ta reda på vad som känns skönt och ser perfekt ut med en gnutta inspiration.

Kroppsform O

Om den nedre delen av din kropp är smal och du har en rund midja, har du en O-figur. En fin vardagslook är en klänning som är figurnära upptill och som har en vid kjoldel med volanger och iögonfallande ärmar. Den utstrålar romantik – och smickrar din kroppsform. Matcha med ett par trendiga högklackade stövlar så har du skapat en modern men ändå klassisk look. Ett par löst sittande svarta jeans med hög midja lägger ett fint fokus på din midja och dina ben och blir perfekt för en praktisk vardags-outfit. Det är en enkel look som lätt kan göras elegant med ett par spetsiga stövletter. Din outfit kan vara långt ifrån vardaglig – precis som du är!

Långt ifrån vardagligt Vardagsstilar för alla kroppstyper
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Kroppsform A

Om du är bredast kring höfterna och har en mindre överkropp, har du en A-figur. En praktisk vardagsoutfit kan vara en mysig, kort stickad klänning som drar blickarna till dina ben – matcha den med knähöga stövlar för att se längre ut och skapa en elegant men avslappnad look. Ett par bootcut jeans med hög midja kommer också att smickra dina former. De skapar snyggt balanserade proportioner och bär du looken med en crop top och spetsiga stövlar så har du en snygg outfit som framhäver dina fördelar. Lek lite med olika outfits och var tacksam för det som är unikt med dig!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look