Skippa till huvudinnehållet

Hitta den som passar dig bäst
Hur du väljer rätt kostym

Hitta den som passar dig bäst Hur du väljer rätt kostym
Hur du väljer rätt kostym192

Låt oss prata om kostymer

En bra kostym är bekväm, ger dig extra självförtroende och gör ett gott första intryck. Vad bör du tänka på innan du köper en kostym? Tyget, säsongen och passformen. När det gäller tyger är ull, bomull och linne tre av de vanligaste alternativen. Ullkostymer är mångsidiga och perfekta att använda året runt, de värmer när vädret är kallt och andas när det är varmt. Bomullskostymen är ett lättviktigt alternativ som andas och passar för varmt väder och mer avslappnade tillfällen. Linnekostymen är det perfekta valet för varma dagar, erbjuder oöverträffad andningsförmåga och är mer vardaglig och avslappnad. Så oavsett om du gör dig redo för ett formellt evenemang eller bara vill höja din vardagliga kontorsstil kan valet av rätt kostym göra hela skillnaden. Låt oss ta en djupdykning i passformens värld.

The regular fit

Regular fit-kostymer har en enkel passform som är både bekväm och snygg. De är designade med lite mer utrymme runt lår och axlar, vilket ger god rörelsefrihet. Kavajens armar och axelpartiet är mjukare, vilket ökar den totala komforten. Regular fit-kostymer är perfekta för en mängd olika tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en fest eller att träffa sina föräldrar för första gången - särskilt i en tidlös nyans av marinblå, som ger en touch av elegans. För en mer avslappnad look med regular fit kan du kombinera kavajen med ett par jeans eller chinos för en perfekt weekendlook.

The slim fit

En kostym med smal passform är en tidlös klassiker som aldrig kommer att bli omodern. Den erbjuder det bästa av två världar tack vare sin skräddarsydda elegans samtidigt som den är bekväm att bära. Midjan är mer accentuerad med en naturlig axelpassform och den följer kroppens form utan att kännas begränsande. Byxorna är avsmalnande och smala, vilket skapar en snygg kontur. Den är perfekt för alla tillfällen som kräver en kostym. En grå modell utstrålar affärsmässighet och är lämplig året runt. Är du redo att hitta en elegant och snygg kostym? Då bör du välja en slim fit.

Vilken färg väljer du?

När det gäller färger som aldrig blir omoderna i kostymvärlden är det blått och svart som gäller. Klassiskt blått är en tidlös nyans som utstrålar självförtroende och mångsidighet. Den blå färgens mångsidighet känner inga gränser - från dag till natt, från arbete till fritid, den passar alla tillfällen. Tidlös svart är sinnebilden för elegans. Välj en svart kostym för en elegant och polerad look. Svart är perfekt för formella evenemang eller en utekväll på stan och betonar balans och elegans i alla miljöer. Svart är en tidlös favorit i garderoben och täcker mer än bara trender och säsonger, vilket gör att du alltid kommer att göra ett elegant intryck i svart.

Raúl - Classic Black Suit Look
Hitta den som passar dig bäst Hur du väljer rätt kostym