Skippa till huvudinnehållet

Långt ifrån vardagligt
Byxor för alla kroppsformer

Långt ifrån vardagligt Byxor för alla kroppsformer
Byxor för alla kroppsformer885

Var bara dig själv

Låt oss hylla alla för deras egna skönhet och för det som är unikt med dem. Det är fantastiskt att känna sig självsäker, och att veta vad du gillar och vad som passar dig. Undrar du hur det hjälper att känna till din egen kroppsform? Det handlar om att välja bekväma och mångsidiga plagg och om att matcha dem på ett sätt som smickrar dina främsta styrkor. Oavsett om du har en timglasformad figur, eller en H-, V-, eller O-figur; hitta det som du trivs i och som får dig att se så fin ut som möjligt med en liten gnutta inspiration.

Kroppsform O

Om nederdelen av din kropp är smalare och din midja rund, har du en O-figur. Betona din figur med byxor som har en lös passform och är höga i midjan och med lite utsvängda ben – en sådan modell är enkel att styla och får dig att se elegant ut. Att bära samma färg från topp-till-tå får dig att se längre ut – vill du göra ett seriöst intryck passar det bra med byxor med raka ben, en matchande kavaj och högklackat. Svarta, vida kostymbyxor är både mångsidiga och smickrande. Välj en modell med hög midja, stoppa in en enkel t-shirt i dem för att framhäva din midja och bär din outfit med högklackat och en jacka så har du en perfekt look för att gå ut på stan. Vida byxor i beige med ett mjukt material ser snyggt ut. Matcha dem med en blus i samma färg och högklackat så ser du verkligen läcker ut.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Kroppsform A

Om du är bredast kring höfterna och har en mindre överkropp, har du en A-figur. Utsvängda byxor är smickrande och bär du dem med en figurnära miniklänning så balanseras proportionerna helt perfekt – ta på dig ett par högklackade skor så har du en perfekt look som fungerar från morgon till kväll. Trendvarning: Nu är det helt rätt att bära klänning över byxor! Kostymbyxor är alltid snyggt, välj ett par med hög midja och bär dem med en crop top för att sätta fokus på din midja. Ett par skinnbyxor med hög midja är väldigt inne och smickrar din kropp perfekt. Bär dem med en polotröja, ett skärp och loafers så har du en look som passar lika perfekt på kontoret som på en middagsbjudning och den är lika skön som snygg.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look