Skippa till huvudinnehållet

Casual till corporate
Våra kontorskläder för män

Casual till corporate Våra kontorskläder för män
Våra kontorskläder för män543

Att knäcka klädkoden

Klä dig för det jobb du vill ha, brukar det heta. Att navigera bland kontorskläder för män handlar om att blanda stil och klass. Olika arbetsmiljöer har olika estetik, från mer avslappnad, smart-casual och formell klädsel för kontoret, och mer därtill. Låt oss dyka ner i de tre vanligaste typerna av kontorskläder för män. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa snygga arbetskläder för alla professionella sammanhang.

På den avslappnade sidan

Kanske klär du dig för hemmakontoret, eller så vill du lägga till en touch av kyla på den professionella arenan med fritidskläder för män. Välj klassiska skjortor, avslappnade chinos, blazers och sportjackor, och ta arbetskläderna till en helt annan nivå genom att lägga till kepsar, stickade västar och tröjor för att skapa en känsla av komfort och stil i din klädsel

Raúl - Casual Light Blue Khaki Office Look
Casual till corporate Våra kontorskläder för män

Den smarta och avslappnade stilen

En smart och avslappnad klädkod handlar om att se elegant ut men ändå vara lite mer avslappnad, oavsett om det gäller möten, lunch eller middag. Hur gör man det som ett proffs? Välj en oxford- eller polotröja och slim-fit chinos och sätt på en casual blazer och ett par sneakers för en cool men ändå ändamålsenlig känsla. Dessutom kommer en smart och avslappnad look aldrig att bli omodern.

Raúl - Smart Trenchcoat Business Look
Casual till corporate Våra kontorskläder för män